En man mindre

I dag fick vi en påminnelse om att sommarlovet närmar sig sitt slut och vardagen är i antågande: vi gick upp i vanlig vardagstid och körde Richard till flyget. Han är nu i Stockholm och jobbar i ”två sov”. 

Vi som är kvar på öjn roar oss bäst vi kan och eftersom vi ändå började dagen i Visby kunde vi fortsätta en bit till upp till Lummelunda och grottan. Det var lite nervöst för vissa av oss nere i mörkret, men på det hela taget gick det bra. Höjdpunkten var ändå lunchen som intogs i bilens baklucka. Varför äter vi inte där oftare? Det krävdes ganska många diskussioner innan Anna tillfälligt kunde avstyra en natts sovande i bilen…

På väg tillbaka från Lummelunda stannade vi till på ICA Maxi. Två av barnen checkades in på affärens lekland och var mycket nöjda. De andra två jagade Pokémons och var också nöjda och då kunde mamman nästan komma ihåg att handla allt som borde handlas. 

Kvällen här i När har varit lugn och skön. På håll, vi sms och telefon har vi kunnat följa Karl och Malins sammandrabbning med vår bajspump. Den lever sitt eget liv vilket de blev varse. Skönt ändå med hyresgäster som tar hand om den och ger den lite omtanke när vi inte är hemma. Senaste rapporten är att den fungerar,  så nu kan vi sova gott.

Richard på väg till Stockholm

På väg in i berget

Nere i grottan

Bakluckelunch

Besök på chiliodling

Så praktiskt!

En hälsning från bajspumpen