Första dagen i backen

Med boende mitt i Hamrabacken var det givet att tillbringa första dagen på hemmaplan. Teknikbanan, leder från toppen och lite fjälllöpning stod på programmet.

Frukosten gick ner i rasande fart och innan vi hunnit blinka var Tore, Nils och Love ute i teknikområdet och testade alla hinder. Det dröjde inte länge innan Richard tog Olles cykel och hakade på. När Tore klev av sin cykel klev Anna på. Och plötsligt hade vi gått halvvägs upp för backen för att ta en av downhillslingorna ner.

Att åka nerför var så roligt, så efter lunch fick Richard med sig hela familjen att gå upp på toppen. Något av barnen undrade varför vi inte tig liften, sedan skrattade alla. En klassisk Wenellvandring med andra ord.

Wenellvandring: Det finns troligen ett enklare sätt,men vi väljer att gå!

Vandringen upp lönade sig, och det blev fin åkning ner. Som dessutom belönades med afterbike i baren.

Olle och Anna fortsatte till fots bort till höjden över Svansjön för att fika med utsikt.