Ett badrum mindre

Frukostbuffén dukades upp på nya bardisken, men att vi skulle laga middag i köket var helt otänkbart. Delar av badrummet låg som ett fint damm över allt ihop.

Vi var fortfarande vid gott mod när vi vaknade och gick upp i morse. Första morgonen utan eget vatten och avlopp gick riktigt bra. Alla fick frukost och kom iväg.

För första gången sedan mitten av mars 2020 åkte dessutom både Richard och Anna till jobb utanför hemmet. Närmare bestämt till farmor och farfar på Norrtullsgatan. Assar var också med så klart. Vi hade en svag aning om att det här skulle bli en dag då vi hellst inte ville vara hemma.

Mycket riktigt! När vi kom hem var köket i princip helt demonterat och badrummet på ovanvåningen obefintligt. Under dammlagret anar man att det fortfarande finns klinker vilket tyder på att det kommer fortsätta bullra och damma i lägenheten även i morgon.

Efter att det nya läget sjunkit in samlade vi i alla fall ihop oss, dammsög och torkade golv och bord och återställde ordningen inne i vår plastbubbla. Sedan gick vi och köpte pizza!

1 svar på ”Ett badrum mindre

Kommentarer är stängda.