Dagstur, dart och draklycka

I dag har vi turistat i Strömstad och köpt diverse souvenirer. En satte sig som bomberget i Nils ben och en förgyllde kvällsdoppet.

Värmen fortsatte ännu en dag, men nu var vi målmedvetet snabbt upp och iväg och kom in till Strömstad innan den värsta värmen. På Wenellskt manér turistade vi snabbt och effektivt.

Vi började med en fika i skuggan utanför badhuset, gick runt i hamnen där bland annat solglasögon inhandlades, strosade lite till, köpte baguetter med räkor och annat smarrigt till lunch att avnjuta på berget ovanför båten till Koster, gick lite till i affärer, köpte dartpilar och en baddrake och åkte sedan hem.

Richard vände i princip i dörren för att leta efter ett ställe med bättre mobiltäckning där han kunde lösa en jobbuppgift. Mindre än en minut senare kom Tore och Love inrusande och berättade att Nils kastat en dartpil i benet på sig själv. När Anna kom ut stod Nils fortfarande med pilen i benet som satt så hårt att han inte kunde få ut den själv. Den rådiga modern drog till och fick ut den. Sedan engagerade alla i att pyssla om den sårade.

Efter halvannan timme var han på benen igen och kunde blåsa upp draken som skulle med till stranden efter kvällsmaten. Det blev återigen en tur till Lugnet där draken blev en given succé.

1 svar på ”Dagstur, dart och draklycka

Kommentarer är stängda.