Tioårsresa är igång

Vi har landat i Lalandia och har Legoland inom räckhåll. Den dubbla tioårsresan har startat!

Klockan två i går eftermiddag rullade två vuxna och två tioåringar ut på Essingeleden söderut. Målet var att komma så långt som möjligt för att i dag fortsätta mot Billund. Vi hamnade i Helsingborg.

Helsingborg bjöd på middag på Pinchos, en natt på SAS Radison hotell, morgonjogg för de vuxns och så en fantastisk frukost. Sedan bordade vi båten till Danmark och äventyret!

Det blev många timmar i bil även i dag, med ett lunchstopp i Odense som avbrott. Så småningom kom vi fram till åkern där flera tusen, typ, små stugor stod uppradade och hittade fram till vårt hus. In men packningen och sedan en rask promenad till Lalandia.

Vilket galet ställe! Inomhus som såg ut som utomhus. Med bowlinghall, skridskobana, minigolf och mycket mer. Tioåringarna hoppade studsmatta och spelade fotbollsbiljard. Huvudatraktionen Aquadome sparar vi till på fredag.

Innan vi gick tillbaka till huset köpte vi kvällsfika och frukost. Kvällen avslutades med att titta på kartan över Legoland och planera dagen. I morgon kör vi!