Sex timmar på badhus

Twister, Wild River och Turbo. Fart, fläkt och mycket vattenskvätt bjöds vi på under sex timmar i vattenlandet Aquadome.

Som om vi inte fick nog av fartfyllda åk igår. I dag var det på’t igen när vi äntrade Aquadome i Lalandia strax efter tio. Sex timmar senare staplade vi ut på fötter som kändes som tvättsvampar och russinrynkiga händer. Då hade vi i princip åkt allt, och favoriterna flera gånger om.

Den stora överraskningen var lunchen. Riktigt god nudelrätt som både var mättande och nog innehöll en och annan nyttighet till skillnad från vad man normalt kan äta på badhus.

Dagen avslutades med en resta till Köpenhamn och ett besök i hotellets skybar. Härifrån ser vi både vindkraftverk. Barsebäck och Öresunsdbron. Och så akvariet Den Blå Planet som vi tänkte gå till i morgon.