Ett gediget hantverk

Vi fick vänta länge på trappan, för den var ju ett gediget hantverk. Efter två månaders högst normal användning kom trappsnickrarna hit igen. Vi väntade med spänning på att få se hur de skulle fixa till trappräcket som lossat utan förvarning vid ett par tillfällen på ett hantverksmässigt sätt. Smida nya stolpar, eller snida till en ny handledare? Med Karlssons klister och ett spännband har de nu satt fast handledaren. Ett gediget hantverk minsann.

image
image

Kvällsbad

Det blir inte ofta, men ibland händer det att vi får oss ett välbehövligt bad. Det är skönt att bli tvättad under alla hakor. Och det är toppen efteråt när vi blir små paket i badlakanen som farmor fixat åt oss!

image

image

Vab eller barnarbete?

Det skulle varit Tores första dag på dagis i dag, men feber satte stopp för det. Så det blev till att vara hemma med småbröderna istället. Som den duktiga storebror han är har han fixat både blöjbyte och matning under dagen.

image

Trädgården erövras!

Med ingång direkt från trädgården är vi ute mycket oftare och mer än tidigare. Men det har saknats något för barnen att roa sig med. Den saken är nu fixad: En studsmatta! Botar både spring i benen och leda. Nu är trädgården i princip vår.

image

Parklek

Äntligen har vi fått vara med på riktigt när bröderna leker i stora parken. Tidigare har vi bara legat i vagnen och tittat, men i dag fick vi minsann både gunga och sitta i sandlådan. Kul tyckte vi och bröderna.

image

image

image

image